Produse pentru alcool alimentar din cereale 90 96 (8)

Grăunțe de Ovăz pentru Germinare 300g

Grăunțe de Ovăz pentru Germinare 300g

Germeni de ovăz pot fi adăugați la salate și mese gata preparate. Este o modalitate excelentă de a diversifica dieta zilnică și de a o îmbogăți cu vitamine. Greutate: 300 g
Fulgi de cocos - HoReCa

Fulgi de cocos - HoReCa

În gătit, fulgii de cocos sunt folosiți în principal în industria conservelor. Aceștia sunt adăugați la diferite prăjituri, rulouri dulci și produse de patiserie, atât ca umplutură delicată și aromatică, cât și ca o decorare delicioasă pentru produsul finit. Fulgii de cocos sunt, de asemenea, utilizați în îmbrăcarea deliciilor de ciocolată, batoanelor alimentare, glazurii pentru înghețată, biscuiților crocanți, muesli-ului, dulciurilor și multor altor deserturi. Utilizare pentru Deserturi, produse de patiserie, biscuiți, orice produse de panificație, sosuri, preparate din carne și pește. Gust Delicat, dulce cu un miros de cocos Valoare nutrițională la 100 g. Proteine (g / 100g)… 5,0 Grăsimi (g / 100g)… 50 Carbohidrați (g / 100g)… 12 Valoare energetică (kcal / 100g)…520
Boabe de cacao - natural

Boabe de cacao - natural

Boabe de cacao crude organice naturale Greutate netă: 100 g Valoare energetică per 100 g: 565 kcal Durata de valabilitate: 18 luni
Morcovi uscați - HoReCa

Morcovi uscați - HoReCa

Fâșiile de morcovi uscați sunt o mare ajutor pentru cei care nu au prea mult timp să gătească. Dacă acest produs este la îndemână, viteza de preparare a unui fel de mâncare va crește semnificativ. La urma urmei, legumele rădăcinoase nu trebuie spălate, curățate, rase sau tăiate. Este suficient să imersați fâșiile de morcov într-un lichid. Restabilite în lapte, se transformă într-un umplutură delicioasă pentru plăcintă sau bază pentru o salată vitaminizantă. Poate fi adăugată la prăjeli, în supe și feluri principale. Utilizare pentru Supe, sosuri, marinade, feluri de mâncare din carne, păsări și vânat. Gust Ușor dulce Valoare nutrițională la 100 gr. Proteine (g / 100g)… 9,5 Grăsimi (g / 100g)… 0,5 Carbohidrați (g / 100g)… 49 Valoare energetică (kcal / 100g)… 240
Sfeclă uscată - HoReCa

Sfeclă uscată - HoReCa

Istoria sfeclelor se întinde pe mai mult de 2000 de ani. Această cultură de rădăcină este cea mai comună dintre culturile leguminoase. În formă uscată, poate fi păstrată pentru o perioadă lungă de timp. Utilizarea sa este similară cu utilizarea rădăcinilor proaspete. Ca orice produs uscat, atunci când intră în contact cu un lichid, își restabilește rapid proprietățile. Utilizare pentru Supe, sosuri, carne, marinade, preparate din păsări de curte, preparate din orez și legume. Gust dulce Valoare nutrițională la 100 g. Proteine (g / 100g)… 9,0 Grăsimi (g / 100g)… 0,5 Carbohidrați (g / 100g)… 54 Valoare energetică (kcal / 100g)… 260
Granule de morcov uscat - HoReCa

Granule de morcov uscat - HoReCa

Această legumă rădăcinoasă este bună în orice formă. Afganistanul este considerat patria sa. De acolo, morcovul s-a răspândit treptat în întreaga lume. Grecii antici i-au conferit puteri cerești, numindu-l un fruct care aduce dragoste. Cel puțin în gătit, poate că nu există un produs care să nu se împace cu morcovii. Când este uscat, morcovul granulat se păstrează ideal fără a ocupa mult spațiu și fără a necesita condiții speciale. Iar atunci când intră în apă, își restabilește rapid proprietățile. Utilizare pentru Supe, sosuri, marinade, preparate din carne, păsări și preparate din vânat. Gust Dulceag Valoare nutrițională Carbohidrați (g/100g) 49 Grăsimi (g/100g) 0,5 Proteine (g/100g) 9,5 Valoare energetică (kcal/100g) 240
Făină de Ovăz 350g

Făină de Ovăz 350g

Făina de ovăz este o alegere bună pentru coacere. Cele mai populare preparate sunt biscuiții cu ovăz și clătitele. Nutriționiștii cred că ovăzul este mai sănătos decât alte cereale. Atunci când făina de ovăz este adăugată în produsele de panificație, acestea devin mai pufoase și sfărâmicioase, astfel încât această făină poate servi ca un substitut pentru făina de grâu. Măcinarea cu pietre ne permite să păstrăm compoziția naturală echilibrată a cerealelor, ceea ce face posibilă scăderea indicelui glicemic, un indicator important pentru cei care au grijă de sănătatea lor. Greutate: 350 g
Fulgi de Porumb (Mămăligă) 300 G - Fulgi de Porumb (Mămăligă) MINI CALORIE 300 g

Fulgi de Porumb (Mămăligă) 300 G - Fulgi de Porumb (Mămăligă) MINI CALORIE 300 g

Fulgi de porumb cu timp de gătire redus. Se folosesc pentru prepararea terciului de porumb. Fără gluten. Greutate: 300 g